E-ticaretle uğraşan herkes bilir; Amazon, eBay veya Etsy gibi platformlarda satış yaparken en büyük sıkıntı genelde yurtdışı kargo süreci oluyor.
Hem uygun fiyat bulmak zor, hem de ürünlerin zamanında teslim edilmesi riskli.
Ben de bu yüzden bir süredir araştırma yaparken QuickShipper isminde bir sistemle karşılaştım ve gerçekten paylaşmaya değer buldum.
Temel amacı, ürünlerini farklı ülkelere hızlı, güvenli ve uygun maliyetle göndermeni sağlamak.
Kısacası, sen sadece satışı yapıyorsun — QuickShipper gerisini hallediyor.
QuickShipper, yurt dışına satış yapan herkesin işini kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
Kargo süreçleriyle uğraşmak yerine, enerjini satışlarını artırmaya harcayabilirsin.
Benim gibi sen de e-ihracata odaklanıyorsan, QuickShipper’a bir göz atmanı mutlaka öneririm.
Hem uygun fiyat bulmak zor, hem de ürünlerin zamanında teslim edilmesi riskli.
Ben de bu yüzden bir süredir araştırma yaparken QuickShipper isminde bir sistemle karşılaştım ve gerçekten paylaşmaya değer buldum.
QuickShipper Nedir?
QuickShipper, yurtdışına gönderi yapan satıcılar için özel olarak geliştirilmiş bir kargo çözüm platformu.Temel amacı, ürünlerini farklı ülkelere hızlı, güvenli ve uygun maliyetle göndermeni sağlamak.
Kısacası, sen sadece satışı yapıyorsun — QuickShipper gerisini hallediyor.
Neden QuickShipper Kullanmalısın?
- Toplu İndirimli Kargo Fiyatları: DHL, UPS, FedEx gibi büyük firmalarla anlaşmalı fiyatlar sunuyor.
- 2–5 Gün Arası Teslimat: Avrupa ve ABD’ye gönderiler oldukça hızlı ulaşıyor.
- Online Takip Sistemi: Gönderinin her adımını panel üzerinden takip edebiliyorsun.
- Gümrük Desteği: Özellikle yeni başlayanlar için gümrük işlemleri konusunda rehberlik sağlıyor.
- E-Ticaret Entegrasyonu: Amazon, eBay, Shopify, WooCommerce gibi platformlarla uyumlu.
Nasıl Çalışıyor?
- QuickShipper hesabını oluşturuyorsun.
- Ürün bilgilerini ve alıcı adresini sisteme giriyorsun.
- Sistem sana en uygun kargo fiyatlarını listeliyor.
- Etiketi yazdırıp paketi teslim ediyorsun.
- Gönderin sistem üzerinden takip edilebiliyor — hepsi bu kadar!
Kimler İçin Uygun?
- Amazon, Etsy, eBay gibi platformlarda satış yapanlar
- Dropshipping veya Print-on-Demand işi yapanlar
- Yurtdışına numune, hediye veya bireysel kargo gönderenler
QuickShipper, yurt dışına satış yapan herkesin işini kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
Kargo süreçleriyle uğraşmak yerine, enerjini satışlarını artırmaya harcayabilirsin.
Benim gibi sen de e-ihracata odaklanıyorsan, QuickShipper’a bir göz atmanı mutlaka öneririm.